25 jaar apetito en Vierstroom Ledenservice

Wie jarig is trakteert!

25 jaar geleden zijn apetito maaltijdservice en Vierstroom Ledenservice gaan samenwerken met als doel de leden van Vierstroom te voorzien van een lekkere en verantwoorde maaltijd aan huis. Dit is uitgegegroeid tot een lange en succesvolle samenwerking die nog altijd van beide kanten gekoesterd wordt.

In de maand juli vieren we dit jubileum en wie jarig is, die trakteert! Daarom geeft apetito aan ieder lid van Vierstroom die in juli een bestelling met lekkere vriesverse maaltijden laat bezorgen gratis 6 heerlijk Grand Desserts! Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten van apetito.

Een stukje geschiedenis

Maaltijden aan huis bezorgen heeft zijn oorsprong in de jaren 1950 en 1960. Het begon als een service die gericht was op het leveren van warme maaltijden aan mensen die niet in staat waren om zelf te koken. De maaltijden werden meestal bereid in centrale keukens en vervolgens bezorgd aan de deur. In de loop der jaren heeft de maaltijdservice aan huis zich ontwikkeld. Tegenwoordig bieden verschillende bedrijven maaltijdservices aan, variërend van diepvriesmaaltijden tot op maat gemaakte gerechten die voldoen aan specifieke dieetwensen en voedingsbehoeften.

apetito zag in 1958 in Duitsland het levenslicht als een klein familiebedrijf dat kant-en-klare diepvriesmaaltijden produceerde en leverde. In 1971 ontwikkelde apetito "Tafeltje Dekje" samen met het Duitse Rode Kruis. In 1989 is apetito ook in Nederland gevestigd en leveren zij maaltijden aan huis door heel Nederland. 

Wie jarig is trakteert!

Dit jaar hebben apetito en Vierstroom dus al 25 jaar een samenwerking. En wie jarig is trakteert! Als u als lid van Vierstroom in de maand juli een bestelling plaatst bij apetito, ontvangt u gratis zes heerlijke Grand Desserts

Is het de eerste keer dat u maaltijden bestelt? Probeer dan eerst het proefpakket van apetito. Het proefpakket bestaat uit vier heerlijke maaltijden voor maar €19,95. Daarbij ontvangt u dus in juli gratis zes grand desserts cadeau. En op al uw vervolgbestellingen bij apetitokrijgt u altijd 10% Vierstroom ledenkorting.

Meer informatie en bestellen

Voor meer informatie over deze speciale ledenactie neemt u contact op met apetito via telefoonnummer 088 – 2012 123. Online bestellen kan ook. Ga dan naar apetito-shop.nl

 

Voorwaarden: Deze jubileumactie is geldig van 1 juli t/m 31 juli 2023 en voor alle leden van Vierstroom en is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.