Wijzer in vitaal leven

Gezond leven betekent ruimte voor wat belangrijk is. Vitaal blijven, zodat ú bepaalt hoe uw leven eruitziet: waar aandacht naartoe gaat en waar u energie uithaalt. Dat is leven en ouder worden zoals u dat wilt! Als lid van Vierstroom heeft u snel toegang tot antwoorden op praktische gezondheidsvragen. Over aanpassingen in huis bijvoorbeeld, of zorg voor een partner. Onze ledenconsulenten wijzen u de weg, nu en later. 

Word nu lid! U betaalt nu slechts € 24,95 voor een heel jaar.

Informatie over Vitaal leven

Wilt u meer informatie over Vitaal leven? Klik dan snel op de knop. We delen graag informatie met u over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen, (financiele) regelzaken, events en (mantel)zorg en hulp. Ook de ledenconsulenten informeren u hier graag over. 

Over ledenservice

 

Wijzer op weg, advies op maat
In elke levensfase kunt u vragen hebben over zorg en gezondheid. Vierstroom Ledenservice is uw betrouwbaar startpunt: wijzer in vitaal leven, zodat u de juiste afslag neemt. Of het nu gaat om tips over gezond leven, of een vraag over inzet van zorg. Voor uzelf of een naaste, wij zijn er voor u. Zodat u zich kan richten op dat wat u het liefste doet.

Leven, nu en later
We willen zoveel en zo lang mogelijk zelf bepalen hoe we ons leven inrichten. Ook als daar zorgvragen bij komen kijken. Met een lidmaatschap van Vierstroom heeft u dan een vliegende start. Onze ledenconsulenten staan voor u klaar met altijd een passend antwoord op uw vraag. Betrouwbaar en gemakkelijk. 

 

Over ons
Vierstroom Ledenservice is een ledenorganisatie met 68.000 aangesloten huishoudens in 19 gemeenten in Midden-Holland. We ondersteunen onze leden met passende informatie over gezondheid en zorg, en beantwoorden alle vragen daarover. Vierstroom Ledenservice maakt samen met de andere Vierstroom bedrijven deel uit van netwerkorganisatie Fundis.