Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Nieuwerkerk aan den IJssel helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Zevenhuizen / Moordrecht / Moerkapelle
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 463

De wijkverpleegkundige: Chaimae Benmousa
De wijkverpleegkundige is bereikbaar op telefoonnummer 06-29017914 of per mail op wijkvp.zuidplas@vierstroomzorgthuis.nl.

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dorrestein
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 435

De wijkverpleegkundige

Ik ben Danieke Boukema, sinds 2020 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als wijkverpleegkundige in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met het team streven wij naar de beste zorg voor u en/of uw naasten. Samen met u en uw naasten kijken we naar de mogelijkheden om uw zorgvraag, met de juiste zorginzet, te kunnen beantwoorden. Als u vragen heeft voor ons wijkteam of graag informatie wilt over de mogelijkheden om zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te blijven, kunt u mij bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 06-52357272 of mailen naar wijkvp.nieuwerkerk@vierstroomzorgthuis.nl.

Nieuwerkerk aan den IJssel – Zuidplas
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 436

De wijkverpleegkundige

Ik ben Roos Niesten, sinds 2019 werkzaam als wijkverpleegkundige in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met veel plezier heb ik Nieuwerkerk sindsdien leren kennen als een dorp met de vele mogelijkheden die er zijn voor de bewoners op sociaal en maatschappelijk gebied.  
Mijn team en ik zetten zich niet alleen in om goede zorg te leveren, maar ook om samen met u te kijken naar de mogelijkheden om ondanks uw ziekte of zorgproblemen een plezierige invulling te geven aan uw dagelijkse bezigheden en uw zelfredzaamheid te vergroten.  
Tevens ben ik een aanspreekpunt voor huisartsen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten en andere disciplines om met hen samen te werken, zodat altijd de juiste zorg wordt ingezet. Als u vragen heeft voor ons wijkteam of graag informatie wilt over de mogelijkheden om zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te blijven kunt u mij bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 06-52357272 of mailen naar wijkvp.nieuwerkerk@vierstroomzorgthuis.nl.