Wijkteams Waddinxveen

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Waddinxveen helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Waddinxveen – Zuid
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 406

De wijkverpleegkundige: Luuk Jansen

De wijkverpleegkundige is bereikbaar op 06-2901 7865 of per mail op wijkvp.waddinxveen@vierstroomzorgthuis.nl.

Waddinxveen – Noord
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 407

De wijkverpleegkundige: Eline Prins

Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam als wijkverpleegkundige in team Waddinxveen - Noord. Graag kijk ik samen met u en uw mantelzorger naar de mogelijkheden om op een prettige manier zo zelfredzaam mogelijk te blijven. Waar nodig bied het wijkteam u passende ondersteuning zodat u zo lang mogelijk op een veilige manier thuis kan blijven wonen. Heeft u vragen of ondersteuning nodig kunt u mij bellen op telefoonnummer 06-2901 7865 of mailen naar wijkvp.waddinxveen@vierstroomzorgthuis.nl.

Waddinxveen – Midden
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 408

De wijkverpleegkundige: Pauline Dröge

Sinds 2013 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige in team Waddinxveen - Midden. Ik vind het een uitdaging om samen met u en uw mantelzorgers te kijken naar de mogelijkheden om zo lang mogelijk, op een voor u prettige manier, thuis te kunnen blijven wonen. Samen met het wijkteam geven we u de benodigde ondersteuning om dit te realiseren. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-2901 7865 of via de mail: wijkvp.waddinxveen@vierstroomzorgthuis.nl.