Wijkteams Vlist

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Vlist helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Vlist – Stolwijk
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 431

De wijkverpleegkundige

Mijn naam is Vivianne Borst. Ik werk sinds 2016 bij Vierstroom Zorg Thuis. Sinds kort werk ik als wijkverpleegkundige in het knusse Stolwijk. Ons hechte en gezellige wijkteam staat voor u klaar. Als wijkverpleegkundige ga ik samen met u op zoek naar oplossingen die bijdragen aan het behouden en versterken van de eigen regie en de zelfredzaamheid. Daarnaast passen wij binnen Vierstroom Zorg Thuis nieuwe zorginnovaties toe zoals slimme zorg en denken we na over de zorg van de toekomst. Voor vragen kunt u mij telefonisch bereiken op 06-46361456 of per mail op wijkvp.stolwijk@vierstroomzorgthuis.nl.

Vlist – Haastrecht
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 432

 

De wijkverpleegkundige

Mijn naam is Marlene Lakerveld-van Ooijen en werk als wijkverpleegkundige in team Haastrecht en Vlist. Werken in de thuiszorg is nooit saai, er valt veel te beleven. Juist als je ziek bent is regie zo belangrijk. En die regie wil ik samen met de cliënt en ons team in ere houden. Voor vragen kunt u mij telefonisch bereiken op 06-29017771 of per mail op wijkvp.haastrecht@vierstroomzorgthuis.nl

Harmonieus

Team Vlist – Haastrecht is een harmonieus, goed op elkaar ingesteld team.
De inwoners van Haastrecht en Vlist zijn zelfstandig en hebben oog voor elkaar. Vooral tijdens ziekte is eigen regie zo van belang. De samenwerking met de huisartsen en de ziekenhuizen is erg prettig. De regie van de cliënt, gecombineerd met onze gezamenlijke kwaliteitszorg maakt het werken iedere dag weer bijzonder.