Wijkteams Schoonhoven

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Schoonhoven helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Schoonhoven – Noord
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 429

De wijkverpleegkundige

Mijn naam is Yasmina Lemdaghri. Ik werk sinds mei 2019 als wijkverpleegkundige in wijkteam Schoonhoven - Noord. Elke zorgvraag is uniek en dat maakt mijn werk als wijkverpleegkundige zo uitdagend! Samen met u en uw mantelzorgers kijk ik naar de zorg die nodig is zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Heeft u ondersteuning nodig of vragen over onze zorgverlening? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 - 11374775 of via de mail: wijkvp.schoonhoven@vierstroomzorgthuis.nl.

Schoonhoven – Centrum/Oost
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 430

De wijkverpleegkundige

Mijn naam is Susanne Stam. Ik werk sinds 2002 in de wijkverpleging, maar pas sinds 1 maart 2015 in Schoonhoven. Het werken in de wijk biedt mij uitdaging. Ik vind het erg leuk om de mens, ieder met zijn of haar eigen persoonlijke karakter en leefstijl en om de wijk beter te leren kennen. Graag tot ziens of tot horens op 06 - 11374775 of per mail op wijkvp.schoonhoven@vierstroomzorgthuis.nl.