Wijkteam Reeuwijk/ Bodegraven

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Reeuwijk en Bodegraven helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Reeuwijk
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 401

De wijkverpleegkundige

Sinds september 2022 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige van team Reeuwijk. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende wijkteams van Vierstroom en heb ik ook een tijdje in de verpleeghuizen van WelThuis gewerkt. Wat ik leuk vind aan het werken in de wijkverpleging is de verscheidenheid aan werkzaamheden en het uitdagende werk. Zo vind ik het fijn om te zoeken naar de juiste manier van zorg zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen, dit in samenspraak met het netwerk van de cliënt. Van maandag tot en met vrijdag kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-11374663 of per mail op wijkvp.reeuwijk@vierstroomzorgthuis.nl.

Bodegraven – Zorg Zuid
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 409

De wijkverpleegkundige: Margriet van Rooijen

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Vierstroom Zorg Thuis in Bodegraven. Het werken in een team vind ik ontzettend leuk. Bodegraven is een relatief klein en gezellig dorp, waar we een prettig contact hebben met alle andere zorgverleners zoals huisartsen, apothekers en de welzijnsorganisaties. U kunt mij bereiken op 06-46361991 of via wijkvp.bodegraven@vierstroomzorgthuis.nl

Bodegraven – Rijn en Meije
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 410

De wijkverpleegkundige: Eline Eijkelboom

De wijkverpleegkundige is telefonisch bereikbaar op 06-46361991 of via wijkvp.bodegraven@vierstroomzorgthuis.nl.