Wijkteams Capelle aan den Ijssel

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Capelle aan den IJssel helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Capelle aan den IJssel – Oost
Direct bereikbaar op: 088 0900 440

De wijkverpleegkundige

Mijn naam is Vicky Werksma. Met veel plezier ben ik werkzaam in Capelle-Oost. Samen met u en uw naasten inventariseren wij welke zorg aansluit bij uw wensen en behoeftes. Met als doel dat u zo snel mogelijk weer zelfredzaam bent en/of zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Heeft u vragen met betrekking tot de zorgverlening kunt u mij bereiken op 06-52413197 of per mail wijkvp.capelle@vierstroomzorgthuis.nl.

Capelle aan den IJssel – West
Telefonisch bereikbaar op: 088 0900 441

De wijkverpleegkundige

Ik ben Romy Siliakus, wijkverpleegkundige in team Capelle West (Middelwatering, Schenkel, 's Gravenland en Fascinatio). Team Capelle West is een erg leuk team en met elkaar zorgen wij ervoor dat u of uw naaste zo lang mogelijk, met de juiste verpleegkundige hulp, thuis kan blijven wonen. Als u of uw familie vragen heeft dan kunt u ons bereiken via telefoon: 06-28257425 of via de mail: wijkvp.capelle@vierstroomzorgthuis.nl.