Wijkteams Bleiswijk

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Bleiswijk helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Bleiswijk 1
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 446

De wijkverpleegkundige
Ik ben Lieske van der Stam, een van de twee wijkverpleegkundige in Bleiswijk. In Bleiswijk werken de twee wijkteams nauw met elkaar samen. Als wijkverpleegkunde kijk ik met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning er nodig is om zo zelfstandig mogelijk in uw eigen woonomgeving te kunnen verblijven, waarbij u zelf de regie houdt. In de uitvoering van de zorg door het professionele, enthousiaste wijkteam wordt de zelfredzaamheid gestimuleerd. Wij hebben korte lijnen met huisartsen en andere hulpverleners binnen en buiten Lansingerland. Geen enkele hulpvraag is het zelfde hetgeen het vak boeiend maakt. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-39886388 of per mail op wijkvp.lansingerland@vierstroomzorgthuis.nl.

Bleiswijk 2
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 446

De wijkverpleegkundige
Ik ben Marjo Oosterlaan, een van de twee wijkverpleegkundigen van Bleiswijk. De twee teams van Bleiswijk werken nauw samen, zodat wij u goede zorg kunnen bieden. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken verzorgenden en verpleegkundigen waarbij wij samen met u en de mantelzorgers kijken hoe u zo zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen. Heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan ben ik bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag op telefoonnummer: 06-39886388, of per mail: wijkvp.lansingerland@vierstroomzorgthuis.nl.