Wijkteams Bergambacht

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. De wijkteams in Bergambacht helpen u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

Bergambacht - Ammerstol
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 421

De wijkverpleegkundige
Mijn naam is Caroline van Waalwijk van Doorn. Sinds 2018 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige bij Vierstroom Zorg Thuis in Bergambacht – Ammerstol. Elke zorgvraag is uniek. Het doel is zelfredzaam te blijven in uw eigen omgeving met behoud van eigen regie. Hebt u of uw naaste professionele zorg nodig? Dan denken het wijkteam en ik graag met u mee. Voor vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 06-46073792 of per mail wijkvp.bergambacht@vierstroomzorgthuis.nl.

Bergambacht – Berkenwoude
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 443

De wijkverpleegkundige: Daphne den Besten 
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Vierstroom, met veel plezier. Ik heb in januari 2015 mijn diploma als wijkverpleegkundige behaald, een nieuwe uitdaging voor mij. Als wijkverpleegkundige zet ik mij in voor de mensen die zorg, advies en/of begeleiding nodig hebben. Het doel wat ik hierbij heb is om de mensen zolang mogelijk zelfstandig in hun eigen huis te laten wonen. Dit probeer ik te realiseren samen met het wijkteam, de mantelzorgers en het (vrijwillige) netwerk wat hier binnen Bergambacht voor handen is. Met veel enthousiasme sta ik voor iedereen klaar, u kunt mij bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-46073792 of per e-mail op wijkvp.bergambacht@vierstroomzorgthuis.nl.