Alphen aan den Rijn
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 421

Zo lang mogelijk fijn en zelfstandig blijven wonen is de wens van velen. Wijkteam Alphen aan den Rijn helpt u om dat mogelijk te maken. Met passende zorg staan we snel en vakkundig voor u klaar. Uw zelfstandigheid en persoonlijke situatie zijn daarbij het uitgangspunt. Wij helpen u tijdelijk, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of voor langere tijd. We hebben veel ervaring en goede contacten met huisartsen, apothekers en andere zorgverleners in uw buurt.

De wijkverpleegkundige: Jeannette de Rijk - van 't Slot

Ik ben Jeannette, sinds 2017 werkzaam bij Vierstroom Zorg Thuis als wijkverpleegkundige. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in de 17 jaar dat ik in het ziekenhuis heb gewerkt. Wat ik leuk vind aan het werken in de wijkverpleging zijn de gevarieerde bezigheden en het uitdagende werk. Als wijkverpleegkundige ben ik hét aanspreekpunt voor zowel cliënten als verwijzers. Daarnaast verleen ik ook zorg aan cliënten in de wijk en stel ik samen met de cliënten passende zorg vast. Samen met het team bied ik graag deze zorg en ondersteuning! U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-46361008 of per mail op wijkvp.alphenadrijn@vierstroomzorgthuis.nl.

Boskoop – de Populier
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 404

De wijkverpleegkundige:
Ik ben Annemieke Weulink, wijkverpleegkundige in Boskoop - de Populier. Ik ben in uw wijk het aanspreekpunt voor cliënten en verwijzers. Daarnaast verleen ik ook zorg bij de cliënten thuis. Door het directe contact met u en uw mantelzorgers kunnen mijn team en ik samen met u de zorg voor thuis zo goed mogelijk naar uw wensen regelen. Dat vind ik nou zo mooi aan mijn vak. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-52357270 of per mail op wijkvp.boskoop@vierstroomzorgthuis.nl.

Boskoop – de Gouwe
Telefonisch bereikbaar op: 088 - 0900 405

De wijkverpleegkundige
Mijn naam is Natasja Stortenbeker. In Boskoop werk ik samen met een enthousiast team van zorgverleners in de wijk. Samen met u en eventueel uw mantelzorger, inventariseer ik hoe wij u kunnen ondersteunen om zo snel mogelijk weer zelfredzaam te zijn of zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen. Heeft u ondersteuning nodig of vragen op het gebied van de zorgverlening in de wijk, dan kunt u ons bereiken op werkdagen via het telefoonnummer 06-52357270 of per mail op wijkvp.boskoop@vierstroomzorgthuis.nl.