Vierstroom Magazine, nieuw en toch vertrouwd

Alstublieft, de nieuwe editie van Vierstroom Magazine. Ook dit keer heeft het magazine een bijzonder thema: Toen & Nu. Een thema dat gaat over verandering en ontwikkeling. Over aanpassen en kijken naar wat wel kan. Eigenlijk staat het thema Toen & Nu voor het hele leven, ook dat zit vol met veranderingen.

Nieuw jasje

Het magazine zelf gaat ook met de tijd mee. Het is in een compleet nieuw jasje gestoken. Een jasje dat met veel liefde en aandacht is gemaakt. Als u het leest, zult u merken dat het een mix van oud en nieuw is. Naast de bekende rubrieken is er ook een aantal nieuwe rubrieken. De rode draad van het magazine blijft hetzelfde. Het gaat erover u te ondersteunen waar wij kunnen. En u te inspireren om te doen wat u wilt doen en van het leven te genieten, ondanks eventuele beperkingen. In deze editie leest u openhartige interviews en persoonlijke verhalen over mensen die met de tijd zijn meegegaan en nog midden in het leven staan.

Wij wensen u veel leesplezier!

Klik hier voor het nieuwe Vierstroom Magazine!
Info

Gratis Vierstroom Magazine

Bent u benieuwd naar Vierstroom Ledenservice? En wilt u gratis kennismaken? Klik op de knop en laat dan hieronder uw gegevens achter. We sturen eenmalig het Vierstroom Magazine naar uw huisadres.